Kies en categorie / branche

De eerste stap van het zoeken
De tweede stap
Toon resultaten

Last additions. 23 bedrijven gevonden.


Frans-Roger bvba
Mechelen
Met 35 ervaring,een nieuwe dynamische directie en een uitstekende technische knowhow kunnen wij zeker een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen.reviseren,herstellen,herwikkelen,vernieuwen of ombouwen van al uw elektrische aandrijvingen.

FLa-ts

Brugge
TECHNISCHE BEREKENINGSTOEPASSINGEN Via deze site willen we u informeren over de mogelijkheden die Fla-ts u kan bieden als het gaat om het vinden van een passende berekeningstool met betrekking tot het automatiseren van tijdrovende dagdagelijkse handmatige technische berekeningen.

SOCOI

HOBOKEN ANT
Onze ploeg van bekwame en ervaren monteurs staat te uwer beschikking voor de technische assemblage en de afwerking van alle staalconstructies, bovendien zijn onze monteurs vertrouwd met het werken op hoogte (hoogwerkers of schaarliften).

Cormitec bvba

Menen
Waterafstotende, olieafstotende en zelfreinigende impregnatie en coatings voor hout, natuursteen, beton, cellenbeton, terracotta en baksteen

Arthur Siphon

Gent (Drongen)
Loodgieter, Verwarmingstechnieker, Herstel - en Onstoppingsdienst. Hernieuwbare energie, warmtepompen, pelletsystemen. Duurzame materialen.

Bouwsmederij Noël bvba

Ranst
Alle maatwerk op maat in inox koper metaal Trappen ,leuningen,bordessen,interieur ,metalen open haarden ,haardgordijnen. Vonkenschermen ,korven,metalen binnendeuren ,schouwkappen,inox en rood koper schoorsteenkappen

Calux nv

OUDENAARDE
Industriële electro-statische poederlakkerij

De Rioolrat

Wellen
Ontstoppingsbedrijf, ontstoppen van afvoer, wc, keuken, badkamer, ... verstopt riool. ontstoppingsdienst, ontstoppingen

Dennis Dent Repair

Wuustwezel
Uitdeuken zonder spuiten, hagelschade, push to paint, alle autoschade zonder schilderen

diëtiste

lede
Ik wil niet meer gelinkt worden aan qlik.be.

FBss bvba

Temse
FBss is gespecialiseerd in het reviseren (cleaning, dye-check, herrubberen) van platenwarmtewisselaars.

IJzerwaar

Hoeselt
IJzerwaar verkoopt professioneel bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, bouten, ringen, moeren en pluggen voor zeer lage prijzen.

JASPERS VDL

AWANS
JASPERS VDL le spécialiste des véhicules de loisirs en Wallonie.

LGTB

Hasselt
LGTB offre traitements de surface comme electro-zingage (accroché ou tonneau), ZnFe noir, étamage, KTL, cataphorèse, Protecto C

LMF nv

Herk-de-Stad
Herstellen, herwikkelen en verkoop van AC-DC motoren, servomotoren, aandrijvingen, pompen en elektronische sturingen.

LMJ Construct CVBA

Turnhout
LMJ Construct is gespecialiseerd in specifiek maatwerk in de carrosserie- en aanhangwagenbouw. Daarnaast geven wij ook service aan aanhangwagens en opleggers.

MD Laswerken

Halen
Wij vervaardigen trapleuningen, balustrades, hekwerken en poorten in staal, inox of aluminium. Alsook verkopen wij professionele automatisatie voor op bestaande of nieuwe hekwerken, poorten. Deze kunnen uiteraard ook geplaatst worden.

Metaalwaren Claerbout

Hooglede
Metaalwaren Claerbout werd opgericht in 1866 te Lichtervelde. Door de groei was het noodzakelijk om eind 2006 te verhuizen naar een groter pand in Hooglede.

MV Voeg & Renovatiewerken

kapellen
Wat doen wij : Voegwerken - Gevelrenovatie - Gevelreiniging - Uitslijpen - Chemisch reinigen - Zandstralen - Steenstrips - Vochtwering - Herstellen van dakgoten - in heel antwerpen

PROWORX bvba

Geel
De PROWORX website rust vakmensen en ambitieuze doe-het-zelvers uit met kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen, waarmee zij zowat elke manuele karwei op efficiënte en ergonomische wijze verwezenlijken. Deze missie staat dan ook vertaald in het PROWORX’ bedrijfsmotto: “ONS GOED GEREEDSCHAP IS VEEL MEER DAN HET HALVE WERK”.

Schroyens BVBA

Lint
Met onze dynamische onderneming algemene bouwwerken, bieden Tom Schroyens en zijn team betaalbare bouw-, verbouw en renovatie-oplossingen.

Torque & Repair Services NV

Beveren
Torque & Repair Services NV verkoopt, verhuurt en biedt onderhoudsservice aan voor momentsleutels. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en werkt met een sterk gemotiveerd en ervaren team van technici.

Olivier De Wilde Technics bvba

Destelbergen
Installateur van sanitair en centrale verwarming, zowel renovatie als nieuwbouw, plaatsen van regenwaterrecuperatiesystemen, plaatsen van (gas)haarden, onderhoud van cv-systemen, ...
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

De snelle en eenvoudige manier om bedrijven in iedere regio van Belgie te vinden

Aanmelding