About us

qlik.be is uw Europese bedrijfsgdis. &site is al vanaf 2001 beschikbaar in Nederland en Duitsland en is in de afgelopen jaren uitgebreid naar 8 Europese en Aziatische landen.

my.qlik.be - Uw persoonlijke online marketing en PR kantoor.

my.qlik.be zorgt voor de integratie van uw producten en diensten met aangepaste oplossingen in een eigentijdse en aantrekkelijk presentatie.

Maak online artikelen, schrijf persberichten of biedt producten, kortingsbonnen en vacatures online aan.

Ons redactieteam ondersteunt u voor een succesvolle positie in de meest gebruikte zoekmachines en marketing .

Top-posities

On qlik.be Ieder bedrijf kan zich gratis laten opnenen in de branche en regio waar zij in zitten.

De presentatie van een bedrijf op een uitgebreidere manier word gedekt door de mogelijkheid van het kopen van een voorkeurspositie. Deze "Top posities" zijn gelimiteerd tot 5 posities per regio en branche en staan altijd boven de reguliere resultaten van iedere regio en branche om uw bedrijf voor uw concurrenten te houden.

Banner advertentie op qlik.be

Positioneer uw bedrijf landelijk met een banner op een specifiek trefwoord boven alle andere

In aanvulling op het landelijk adverteren met een banner kunt u ook regionaal adverteren met een banner om uw aanwezigheid in de regio een duwtje in de rug te geven.

Qlikworld NewsReader

De Qlikworld NewsReader 2007 is de persoonlijke nieuws assistent voor op uw desktop.

Ontvang het nieuws waarin u geinteresseerd bent op uw bureablad en bespaar de tijd die u anders zou gebruiken om het nieuws te zoeken.


Door het gebruik van rss-feeds houdt de Qlikworld Newsreader een oog op het nieuws wat u wilt weten. Makkelijk, snel en alleen het nieuws wat u wilt, dát is de Qlikworld Newsreader.

Klik hier om meer te leren over het aanpassen van de Qlikworld Newsreader in uw huisstijl.

Welkom!

Welkom op qlik.be!, welkom bij Qlikworld

  Ontdek nieuwe online marketing mogelijkheden. Qlikworld biedt uw frisse en creatieve ideeen en inoovatieve oplossingen die zijn ontwikkeld door een grote ervaring in het internationale online marketing.

  De marketing en publiceer tols van Qlikworld zijn een substantieel onderdeel geworden van succesvolle online marketing campagnes gebruikt door meerdere bedrijven. Hedendaagse en individuele oplossingen die ervoor zorgen dat de de marketing inspanningen snel te bewerkstelligen zijn en meetbaar succes opleveren. Door het gebruik van de produkten van Qlikworld hebben duizende bedrijven een groter online bereik gecreerd.

Klik op de knop om contact met ons op te nemen. Uw verzoek zal worden doorgegeven aan ons personeel en zij zullen dit zo spoedig mogelijk verwerken.