Adres van het bedrijf:

Manege Sint-Jorishoeve

Langveldstraat 8
3380 Glabbeek
Belgiëwww.sint-jorishoeve.be

Bedrijfs info:

De manege St-Jorishoeve is nog een echte "paardenboederij". Jaren geleden werden de boerenactiviteiten omgeruild  tot paardrij-activiteiten.  In een authentiek kader kunnen kinderen en volwassenen genieten van pony's en paarden in de prachtige omgeving van het Brabantse Hageland,Aangeboden producten en diensten:

Manege Sint-Jorishoeve is nog een echte "paardenboerderij". Het is zonder twijfel een aangename plek om te vertoeven voor elke paardenliefhebber. Door de mooie Hagelandse omgeving, de vriendelijke mensen en de sfeervolle overblijfselen van de vroegere boerderij in de inrichting blijft u terugkomen als u er eenmaal geweest bent...

De manege ligt daarenboven in een ideale wandelomgeving. De veldwegen vertrekken onmiddellijk aan de manege en bieden toegang tot de weidse Hagelandse landbouwlandschappen.

Op de manege worden volgens een vast uurrooster groepslessen gegeven waaraan mits inschrijving kan worden deelgenomen met manege- en eigenaarspaarden. Daarnaast kunnen de pistes gehuurd worden door pensionklanten en eigenaars van buitenaf die van de piste gebruik willen maken. Voor wandelingen moet er rekening gehouden worden met de wettelijke reglementering.

Voor verdere informatie, aarzel niet ons te contacteren.