Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 24 companies found.


John Doomen Antiek

Bilzen
Klein en groothandel,aankoop en verkoop

Groco

ALKEN
Specialist in messen, scharen, slijpwerk, ... voor huishoudelijk en professioneel gebruik.
Groenbedrijf Jos Van Vlierden
Neerpelt
NV JOS VAN VLIERDEN is een familiebedrijf dat in 1963 werd opgericht .Een gemotiveerd en vakbekwaam team van meer dan 30 werknemers en vier tuinarchitecten staan oprichter Jos Van Vlierden en zijn drie kinderen bij om de slogan “perfectie in groen” te helpen realiseren.
SANMAX
Watervliet
SANMAX is de distributeur voor Belgie van Wallgate. DAN DRYER, Handenwas units zowel in RVS als in mineraal composiet en professioneel sanitair met een groot assortiment RVS sanitair en RVS accessoires,
Hadebo bvba
Westerlo (Tongerloo)
Hadebo heeft voor u een volwaardig aanbod in Rolluiken en Zonwering. Wij zorgen er daarbij voor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm in de winter.
Lupro Bouw & Natuursteenhandel
Beerse
Wij zijn één van de meest bezochte Belgische bouwsites van België & Nederland!
Arcadia - Joris Bauduin
Zingem
Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan i.v.m. uw groene ruimte, tuin, park en speelruimte. In een eerste fase kunnen wij u een verfijnd ontwerp aanbieden waar originaliteit, durf en degelijkheid centraal staan, een ontwerp dat perfect samengaat met uw wensen. Samen trachten wij te achterhalen waar u eigenlijk allang van droomt.

Marbella Holland

Hengelo
Meer dan 30 badmeubel modellen type Sydney / Kenny. Wij hebben voor elke badkamer een meubel.En bieden kwaliteit aan tegen zeer scherpe prijzen.nl

Loods1 meubelen

Kinrooi
Door eigen import van vele van onze producten zijn wij in staat U een groot assortiment kwaliteitsmeubels aan te bieden tegen zéér aantrekkelijke prijzen en kunt U bij ons mega voordelig winkelen voor een optimaal, gezellig interieur!

Waterplezier (JKR Partners BVBA)

Gingelom
Verkoop en installatie van polyester en houten zwembaden, zwembadoverkappingen, terrasoverkappingen en carports

PARTYPLANT

Bilzen
PLANTENVERHUUR

Garpomat

Munsterbilzen
Groothandel met vijver- en tuinmateriaal voor professionelen in de groensector. Verkoop van EPDM-folie, kastanjehout, veiligheidskleding, tuingereedschap en biologische brandstoffen. Vijver- en zwemvijveraanleg in onderaanneming
Belmarmo (Behzadnia) Tapijten
Diegem (Machelen)
Tapis d'orient Oosterse Tapijten Oriental carpets

Armadi

Hasselt
Armadi dressings en maatkasten combineren landelijk, tijdloos en modern met een cozy, homy uitstraling. Iedere maatkast, van eigen Belgische makelij, is een uniek stuk met een hoogstpersoonlijke toets.

De Groene Zone

Zonhoven
Tuinaanleg & Onderhoud voor privé , bedrijven en openbare terreinen. Plaatsen van gazon en kunstgazons.Diverse afsluitingen ,poorten , schanskorven , steenkorven.Klinkerwerken en plaatsen van diverse verhardingen, terrassen in diverse materialen. Plaatsen van beregeningen en plaatsen van drainnages. Kleine gronwerken

Decogarden/Decostones

Dilsen-stokkem
Aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen alsmede kleinschalige groenprojecten

FRANCOVERDI

Riemst
FRANCOVERDI betovert je met een uitgelezen collectie tuinmeubelen, interieurdecoratie, verandameubelen en een waaier van andere mooie accesoires voor elk seizoen.

goedkoopblokhut

Meeuwen-Gruitrode, België
Goedkoopblokhut: de specialist in standaard tuinhuizen en blokhutten. Meer dan 500 modellen.

Hortari bvba

Halen
HORTARI bvba Tuinaanneming en Ontwerpburo staat garant voor tuinen op maat van ieders smaak en budget, met een creatieve toets en oog voor detail. In nauwe samenwerking met U -onze klant- zorgen wij ervoor dat u de tuin krijgt waar u altijd van droomde!

HST tuinwerken

Heers
Alle tuinwerken zoals aanleg en onderhoud van beplantingen en gazons, kleine graafwerken en plaatsen van afsluitingen; privé en industrie.

Lily's style

Overpelt
Lily's style

't Margrietje

Opoeteren
bloemen en planten

Tripo Glaswerken

Beringen
Glastegels zijn helemaal terug. In badkamers lenen ze zich goed om rechte of gebogen glazen scheidingswanden te maken.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Belgium

register today