: Choose a region

All regions
Show search results

Landscape architects & Garden Designers. Last additions. 10 companies found.


Groenbedrijf Jos Van Vlierden

Neerpelt

NV JOS VAN VLIERDEN is een familiebedrijf dat in 1963 werd opgericht .Een gemotiveerd en vakbekwaam team van meer dan 30 werknemers en vier tuinarchitecten staan oprichter Jos Van Vlierden en zijn drie kinderen bij om de slogan “perfectie in groen” te helpen realiseren.

DE ZWEMVIJVER

Rotselaar

Ontwerp, aanleggen en onderhoud van zwemvijvers. Het natuurlijke zwembad in uw tuin.

Arcadia - Joris Bauduin

Zingem

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan i.v.m. uw groene ruimte, tuin, park en speelruimte. In een eerste fase kunnen wij u een verfijnd ontwerp aanbieden waar originaliteit, durf en degelijkheid centraal staan, een ontwerp dat perfect samengaat met uw wensen. Samen trachten wij te achterhalen waar u eigenlijk allang van droomt.

Sferato

Zottegem

Sferato biedt u online zeer kwalitatieve en hoogwaardige teak en inox (RVS) tuinmeubelen aan met oog voor design, afwerking en aan zeer scherpe prijzen!

Bonjean Tuinarchitectuur

Antwerpen

Bent u op zoek naar een ervaren en originele tuinarchitect voor het ontwerp, aanleggen en onderhoud van uw tuin? Spreekt een open en vrijblijvend gesprek u aan om over uw tuinplannen te praten? Neem gerust een kijkje op deze website, en ontdek wat wij u te bieden hebben.

Concept Gardens

Sint-Katelijne-Waver

http://www.tuinenmechelen.be Tuinen Mechelen - Concept Gardens Bent u op zoek naar een tuinarchitect voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur of tuinrenovatie? Concept Gardens staat klaar voor al uw vragen en help u verder met een tuinontwerp voor de tuin waar u altijd al van gedroomd heeft.

Decogarden/Decostones

Dilsen-stokkem

Aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen alsmede kleinschalige groenprojecten

Hortari bvba

Halen

HORTARI bvba Tuinaanneming en Ontwerpburo staat garant voor tuinen op maat van ieders smaak en budget, met een creatieve toets en oog voor detail. In nauwe samenwerking met U -onze klant- zorgen wij ervoor dat u de tuin krijgt waar u altijd van droomde!


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today