: Choose a region

All regions
Show search results

Furnishing and interiors. Last additions. 12 companies found.


Junto

Torhout

JUNTO is een community-gedreven meubelbedrijf die ontwerpen produceert die door u zijn gekozen.

group vinspi

hofstade bij aalst

Interieur Totaalconcept voor (her)inrichting van Uw interieur. Meer dan 20 jaar ervaring staan garant voor een fantastisch resultaat. Na het interieurontwerp zijn voor ons planning en timing het belangrijkste. Correcte afspraken vanzelfsprekend. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maison Bontinck bvba

Sleidinge

Interieurinrichting, decoratieverkoop, interieur advies, gordijnen, verlichting

Alluur

Ingelmunster

Maatwerk en Interieuradvies

Armadi

Hasselt

Armadi dressings en maatkasten combineren landelijk, tijdloos en modern met een cozy, homy uitstraling. Iedere maatkast, van eigen Belgische makelij, is een uniek stuk met een hoogstpersoonlijke toets.

De Bosbeke

Ingelmunster

De Bosbeke produceert duurzaam maatwerk in massieve eik. We steunen daarbij op 2 generaties ervaring in meubels en houtbewerking. Neem zelf een kijkje.

Direct Floors

Roeselare

De vloeren specialist voor alle vloer- en wandbekleding ! Parket, pvc, laminaat, kurk, tapijt, kunstgras, bij directfloors vindt u wat u zoekt!

Meubelen Gené

Buggenhout

Meubelen Gené is een meubelzaak in Buggenhout, Oost-Vlaanderen met meer dan 50 jaar ervaring. Je vindt er alles voor je interieur, zoals salons, tafels, stoelen, kasten, enz.

Meubis

Sijsele

Meubis maakt wonen betaalbaar! Wij bieden kwalitatieve meubelen aan tegen een zeer betaalbare prijs. Kijk nu op Meubis.be voor ons aanbod!

StyllieS

Antwerpen

Met beperkt budget zorgt StyllieS voor een optimale presentatie van uw te koop staande huis. Dat verkoopt! Ook uw leegstaande woning richt StyllieS in. Vastgoedstyling verkoopt!

vinck interieur

hofstade

Totaalconcept voor (her)inrichting van Uw interieur. Meer dan 20 jaar ervaring staan garant voor een fantastisch resultaat. Na het interieurontwerp zijn voor ons planning en timing het belangrijkste. Correcte afspraken vanzelfsprekend. Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken.

virtix

Zedelgem

Op zoek naar een betaalbare partner voor 3D-voorstellingen voor architectuurvisualisaties?


data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

Position your business ahead of your competition by taking one of our prefered positions.
Please contact us.

register today