Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 30 companies found.


2wellness

Drongen
Ik ben op zoek naar mensen die eerlijk en serieus werk willen doen van thuis uit. Het enige wat je nodig hebt is een pc en internet. Het gaat hier niet om een snelrijk formule maar wel de kans een vast maandelijks inkomen op te bouwen.
LZ-Hostess
Lauwe
Ondersteunend personeel voor al uw evenementen, beurzen, congressen, seminaries, promotie, recepties, ... Hostesses, taalhostesses, parkingboys, toiletdames, toezichters, bewaking, promoteams, ... Ook voor modellen kunt u bij LZ-Hostess terecht.

Krediet Assistance

Halle
Krediet op maat voordelig lenen woonkredieten, hypotheeklening, geld lenen alle doeleinden snelle service en gratis kredietadvies

Petrus Productdesign

Sint-Truiden
petrus productdesign product design petrus peter overath industrial design productmanagement consulting dfma sap fmea apqp 6sigma asspro lean pdm models prototypes prototyping tooling mock-ups series medical para-medical consumer electronics automotive pharmaceutical furniture interior design cad styling aesthetics ergonomics ethical design free

Christian Reynaert Verzekeringen

Brugge
alle verzekeringen voor particulieren & bedrijven hypothecaire leningen
Superkrediet
Lovendegem
Superkrediet: lenen in vertrouwen
Finance Care
Mechelen
We trachten u als klant of als gewone bezoeker, meer inlichtingen te geven over onze diensten en over de complexe wereld van de verzekeringen, kredieten, spaar- en beleggingsformules.
Delta point OCS
Antwerpen
Het gebruik van "CashflowByWeb" het Delta Point OCS-systeem moet door de interactieve werkwijze leiden tot een verlaagde DSO (betaaltermijn) en tot verhoogde liquiditeit.

Plastisart

Fleurus
fabrication d'enseignes lumineuses et thermoformage de matières plastiques

SOCOI

Wilrijk
Socoi – Your Partner Wij richten ons op twee dienstensectoren welke wij kunnen onderverdelen in bouw en industriebouw. SOCOI is gespecialiseerd in algemene schoonmaak en algemene schilderwerken SOCOI is gespecialiseerd in het leveren van professionele diensten voor de industriële sector (o.a. autoindustrie en petrochemie) SOCOI is uw p

Prime Impressions

Hasselt
Prime Impressions (hostesses, promotion, eventpeople)

Boekhoudkantoor Nysen

Zonhoven
Sedert 1985 verzorgt ons kantoor de boekhouding van zelfstandige ondernemers. Boekhoudkantoor Nysen begeleidt U op een professionele en ontspannen manier. Vertrouwen is één van de voornaamste vereisten in een relatie kliënt - boekhouder. Wij richten ons vooral tot KMO''s en vrije beroepen. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak.

Veilingen Jordaens nv

Mortsel
Kunst-en antiekveilingen. Wijnveilingen. Juwelenveilingen. Taxatie en veiling van nalatenschappen en inboedels, beslagen en verbeurdverklaringen.

Vertaalbureau Itis Translations

Gent
Itis Translations biedt u gunstige tarieven voor vertalingen, copywriting en revisie.
Tekstverwerker
Gijzegem
Bij Tekstverwerker kunt u rekenen op meer dan 10 jaar ervaring met copywriting, redactie, vertaling (E/N, S/N, F/N, N/E) en correctie van artikels, publicaties, presentaties, brochures en websites.

All Assistance Agency

Hasselt
Hostessenbureau voor al uw hostessen & promoteams. Medewerkers die het verschil maken door hun enthousiaste vlotte aanpak.

Atrado

Hasselt
Full service vertaalbureau gespecialiseerd in technische en redactionele vertalingen. Extra services: copywriting, DTP, Engineering + redactie (automotive)

Atrado

Hasselt
Vertaalbureau Atrado is gespecialiseerd in technische en marketing vertalingen. Onze native vertalers gaan voor u de extra (s)mile!

B&K Projects

Hasselt
B&K Projects is een full-service vertaalbureau.

BEL-TUR GROUP

TEMSE
Algemene onderaannemingsbedrijf Wij voorzien personeel aan de fabrikanten voor productie, verwerken of inpakken. Slachthuizen, verwerken van alle soort vlees en inpakken. O.a chocolade, brood-koek, fruit industrie Hebt u werkkracht nodig? Bezoek onze website: www.bel-tur.be

Boekhoudkantoor FBM Solutions

Maaseik
FBM Solutions Financial, Business en Management oplossingen Boekhouding- en administratiekantoor

BVM Accountant

LEUVEN
Wij bieden professionele begeleiding en diensten aan in het vakgebied boekhouding – BTW – belastingen en financieel management en dit aan starters, eenmanszaken, vennootschappen, vrije beroepen,...

Calling Guru

Waregem
Call Center, B2B on demand. Wij maken afspraken en doen uw contactnames. Betaalbare, snelle én eenvoudige pay as you go telefonische prospectie

CLC Vertaalbureau Chinees

Kalmthout
Professionele vertalingen van en naar het Chinees tegen competitieve prijzen.

Connect Translations Belgium

Gistel
Als franchise-nemer van het Oostenrijkse vertaalbureau Connect-Sprachenservice zijn wij gespecialiseerd in technische en juridische vertalingen uit en naar het Duits. Onze vertalingen zijn EN 15038 gecertificeerd.

EVENTMODELS

Deurne
Hostessen en modellen van hostessenbureau en modellenbureau Eventmodels te Antwerpen zijn uitermate representatief, sexy, servicegericht, hardwerkend en enthousiast, dat zijn de dames en heren van Eventmodels.

FBM SOLUTIONS

Maaseik
- Boekhouding - Administratie - Financieel Management

Heidi Hemelsoet

Gent
Heidi Hemelsoet, boekhouder regio Gent - U kan bij mij terecht voor volgende diensten: boekhouding, advies familiebedrijven, fiscaal advies, coaching

Het Boekhoudhuis

Sint-Andries
Het Boekhoudhuis is niet zomaar een boekhoudkantoor. Het Boekhoudhuis is in de regio dé referentie voor het behartigen en verdedigen van de boekhoudkundige, fiscale en juridische belangen van KMO-vennootschappen, éénmanszaken en VZW’s.

IDOLA business center

Lochristi
business center, verhuur kantoren en vergaderzalen
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Belgium

register today