Select a category or branch

First step
Second step
Show search results

Last additions. 13 companies found.


Kolibri BVBA
Essen
Wij verkopen alleen rashonden zoals Franse Bulldogs, shitzu's, mini Pinchers, Rottweilers, enz.. Onze honden staan onder toezicht van een veearts, zijn ingeént,ontwormt en gechipt + paspoort.Kom kijken en beoordeel zelf

Chihuahua kennel dierenplezier

Boechout
Dierenplezier staat bekend om zijn grote aantal honden met meer dan 40 verschillende rassen. Dierenplezier is gespecialiseerd in Chihuahua’s, Mops & Shar-pei.

Alpha-Trim hondentrimsalon

JABBEKE
trimsalon voor kleine en middelgrote honden

Dierenhof Debrabandere

Bavikhove
Dierenhof Debrabandere is hét adres voor wie op zoek is naar een puppy. Bij ons vindt u zeker uw keuze uit de vele populaire hondenrassen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een deskundig advies geven en een ras adviseren aangepast aan uw noden.

Dierenplaneet 't Heuvelhof

Tielt-Winge
Webwinkel voor al uw voeders en benodigdheden voor uw huisdier en dit steeds aan de beste prijs.

Dierenspeciaalzaak Charlie''s Petshop

Wevelgem
Charlie''s Petshopis een bedrijf die mensen professioneel voedingsadvies geven voor hun huisdieren! Maar deze ook aan scherpe & voordelige prijzen aan kan bieden! Eveneens bestaat de webshop uit heel wat accessoires!

Kattenspeciaalzaak Flower

brugge
Dieren-kattenspeciaalzaak Flower

Pet Funeral Center bvba

Kortrijk
Crematorium & Funerarium voor huisdieren | pour animaux Waterhoennest 76 8501 Kortrijk www.petfuneralcenter.com www.huisdierenuitvaart.be www.petfunerals.be

Praktijk voor Hondengedrag - Grenzeloos Leren !

Neerpelt
Grenzeloos leren voor u en uw hond ! Voor bijvoorbeeld puppy cursus, basis gehoorzaamheid training, vervolg training. Ook privé les en een leuke cursus voor kinderen. Onze honden gedragstherapeut kan u helpen bij problemen met uw hond.

Sara's K-9 Trimsalon

Tongeren
Zorgvuldige vachtverzorging van uw viervoeter

Pharmapets

Deinze
Pharmapets is een online dierenapotheek waar u diervoeding, dieetvoeding en accessoires voor honden, katten, vogels en knaag- en terrariumdieren vindt.

hondenkapsalon Dogs & Cats Leuven

Leuven
Een goede vacht is een indicatie van de gezondheid van uw hond. De verzorging van de vacht is een belangrijk deel uit van de totale verzorging van uw hond. Een deel van de vachtverzorging doen de honden zelf, maar het merendeel van de vachtverzorging moet gebeuren door uzelf en een hondentrimmer.
data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=3

The fast and simple way to find companies and organisations in every region of Belgium

register today