Company address:

Van den Bossche tegels

Klein Mechelen 22
2880 Bornem
BelgiumCompany information:

Van den Bossche tegels is een toonaangevende tegelhandel gespecialiseerd in keramische tegels en tegels in natuursteen voor professionelen en zelfplaatsers. Wij leveren u kwaliteit aan een betaalbare prijs, dankzij onze eigen import.Product- and service offerings:

De tegeladviseurs van Van den Bossche tegels staan er persoonlijk borg voor dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaalt.

Vader Van den Bossche begon meer dan 35 jaar geleden met de zaak, die ondertussen al duizenden tevreden klanten aan de mooiste vloeren en wanden heeft geholpen.

De zaak is een familiebedrijf, en dat voelt u. Klantenservice staat er hoog in het vaandel geschreven. Zoon Niki en zijn team gaan er prat op zich persoonlijk in te zetten voor elke klant en ervoor te zorgen dat iedereen voor de volle honderd procent tevreden is.

Ze volgen nauwgezet de trends in de binnenhuisinrichting en de architectuur en brengen een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt, van klassiek tot ultramodern. Kom langs en wandel eens vrijblijvend door de showroom.