Company address:

Fitnessking

Zeelsebaan 83
9200 Dendermonde
BelgiumCompany information:

De nr. 1 in fitnessapparatuurProduct- and service offerings:

Fitnessking: een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de sector

We zijn fier dat we als één grote familie ten dienste kunnen staan voor al onze klanten. Wij besteden niks uit. Logistiek, boekhouding, technische dienst, verkoop …

Allen maken we deel uit van de familie. Dit zorgt voor een heel persoonlijk contact met de klant en vlotte communicatie binnen ons bedrijf. Onze reputatie is onze trots. We doen er alles aan om je tevreden te stellen.

Ervaren team met vakkennis
Ieder lid van ons team heeft de nodige opleidingen gevolgd om jou, onze klant, perfect te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij profileren ons als toonaangevend bedrijf en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit gaat van technische expertise tot de nieuwste ontwikkelingen in revalidatie en sport.

Diversiteit aan merken
Fitnessking is de grootste speciaalzaak in de Benelux. Nergens vind je meer merken onder 1 dak. Wij zijn officieel dealer van alle grote Europese merken: Kettler, Technogym, Tunturi, Power Plate, DC Athletics, Adidas, First Degree Fitness, Flow Fitness, Finnlo, Reebok,…

Als je een bepaald merk niet vindt bij ons, dan hebben we daar een uitstekende motivatie voor. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Wij zijn onafhankelijk, dus we kunnen je oprecht begeleiden in je keuze. Onze showroom kent maar liefst twee verdiepingen. Wij zijn dus zeker een bezoekje waard!