O'Moda BV

Company address:

O'Moda BV

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
NetherlandsCompany information:

Omoda Schoenen & Laarzen! Voor de grootste online collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van topmerken kijkt u op www.omoda.be.Product- and service offerings:

O’moda Schoenen is de online winkel van Belgie en Nederland voor schoenen, laarzen, sneakers, slippers en tassen. Onze slogan “de grootste collectie merkschoenen online” is geen grootspraak: onze enorme collectie geeft echt een totaalbeeld van de huidige mode en trends in schoenen.
De webshop van O’moda Schoenen is zo ingericht dat u gelijk een mode gevoel krijgt bij het openen van de website. Het is gemakkelijk om te winkelen op Omoda.be, uw bestelling is in een geheel eigen zoekmenu binnen een paar clicks geplaatst en u bent er van verzekerd dat uw bestelling in goede handen is.
Als dat nog geen geruststellend gevoel geeft, heeft u ook nog eens erg veel keuze dankzij een breed en diep assortiment. Meer dan 140 merken damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen komen samen op onze website. Tevens is er ook keuze uit vele merken van accessoires en onderhoudsproducten. Op Omoda.be kunt u vinden wat u zoekt!